Faaraot ja pyramidit uudessa kolikkopelissä

Goden Glyph peli

Halloween on nyt ohittanut ja kaikki veistetyt kurpitsa- ja kammottavat koristeet ovat alkaneet menettää viehätysvoimansa. Onneksi kolme markkinoiden parhaista pelinkehittäjistä ovat päättäneet julkaista jännittävän kolikkopelin tänä pimeänä syksynä kuukautena!

Pyramid-aukot uudessa vintage-tilassa

Soveltava teema on Egypti – jota olemme nähneet monta kertaa aiemmin -, mutta se on aina yhtä suosittu pelaajien keskuudessa. Tällä kertaa muun muassa kuuluisa kuningatar Nefertiti on keskipisteessä ja voit tavata Nolimit Cityn uudessa lähtöpaikassa Tomb of Nefertiti .

Quickspin päätti osoittaa kunnioitusta muinaisen Egyptin hieroglifille uskomattoman siistillä ja erilaisella korttipaikalla nimellä Golden Glyph jossa myös ilmaiskierroksia . Mutta Play’n GO: n Egyptin tuomiossa, siitä tulee heti hieman epämukavaa, kun kohtaamme joukko zomboituja vanhoja egyptiläisiä ja kostoa täynnä muumioita!

Quickspin tekee vaikutuksen jumala-glyfiin

Ruotsissa on monia lahjakkaita pelikehitysyrityksiä, joista voi olla ylpeä, ja Quickspin on selvästi yksi heistä. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2011, he ovat tuottaneet lukuisia videopaikkoja , joita pelaajat rakastavat ympäri maailmaa. Heidän uusin vauva Golden Glyph -korttipaikkansa julkaistaan 12. marraskuuta , mutta kirjoittamishetkellä voit pelata sitä yksinomaan Rizk Casinossa!

Golden Glyph on graafisesti erittäin siisti peli, jolla on erilainen asettelu ja 7: 7-pelisuunnitelma samanlainen kuin vanha Tetris-peli. Täältä löydät monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten rumpumekanismi sekä Power Up- ja Power Wild -toiminnot.

Symboli, joka sinun tulisi pitää suurimpana osana etsintää, on erityinen Golden Glyph Wild -symboli, joka voi esiintyä bonuskierroksen aikana ja jossa voit voittaa jopa 13 000 kertaa vetoasi, jos olet onnekas!

Nolimit City herättää vanhan Egyptin kuningattaren elämään

Nefertiti oli muinaisen egyptiläisen faaraon Akhenatenin vaimo, ja hänet “valettiin” tähdellä Nolimit Cityn viimeisimmässä teoksessa “Tomb of Fereneti”, joka julkaistiin markkinoille 5. marraskuuta.

Pelissä on 3 rivin, 5 kelan ja 20 voittolinjan asettelu, mutta myös hieno ominaisuus, joka tarkoittaa, että jokainen voitto antaa sinulle jopa 3 kierrosta, joihin sisältyy myös Sticky Wilds, joka pysyy kelailla ja levittää sinulle saat parhaat voitot!

Play’n GO -vedot zombi-muumioille

Ruotsalainen pelikehittäjä Play’n GO tänä vuonna päätti olla luomatta klassista halloweens-paikkaa vain tämän vuoden festivaalille, vaan sijoittanut sen sijaan paikkaan, jota voidaan pelata ympäri vuoden, vaikkakin sillä on nyt myös hieman pelottava teema. Egyptin Doom julkaistiin 7. marraskuuta ja tarjoaa pelaajille graafisesti tyylikkään pelikenttä, joka on täynnä zombifioituja muumioita ja jännittäviä tuotto-ominaisuuksia.

Monet suositut Egyptin-aiheiset kolikkopelit

Egypti on teema, jota käytetään laajasti pelin kehittäjien keskuudessa, ja et pääosin tule pettymään tällaisessa pelissä. Yksi suosituimmista Egypti-aiheisista lähtö- ja saapumisaikoista on Play’n GO: n kuolleiden kirja, jota monet pelaajat vain rakastavat. Tai miksi ei , Novomaticin Book of Ra , joka voi viedä sinut myös tapahtumarikkaalle pelikierrokselle!